Novembertől görgő/spinning edzések!!!

görgő-v3-fejléc-19x1Itt az ősz, előbb-utóbb itt a rosszidő is, de ti ne csüggedjetek! A csütörtöki bringás edzés nem vész el, csak átalakul!

2019. november 7-től 2020. március végéig 5 hónapos téli GÖRGŐ / SPINNING edzésekkel folytatjuk az idei, és készítjük elő a jövő évi kinti kerékpáros felkészülést.

Az edzéseket Roman Thürauer osztrák triatlon edző fogja tartani a BME Sportközpontban csütörtöki napokon 19:00-21:00 óráig.

Az edzésekre – lehetőség szerint – az alábbi felszerelést hozzátok:

– saját kerékpár és görgő (ha nem tudod hozni, lehetőség van a helyszínen lévő spinning kerékpárokat is használni)
– pulzusmérő (akinek van)
– izotóniás ital
– kerékpáros ruházat, cipő
– spinning kerékpárhoz is cipő, vagy pedál és cipő
– törülköző

Az edzések alapdíja alkalmanként 2.800 Ft, de betagozódnak a normál spuris edzésrendbe is, a különböző opciókat a spurisc.com honlapon megtaláljátok

Edzőnkről:
Thuerauer_RomanRoman Thürauer: triatlonista, profi karrierjének 2016-os befejezése óta edzősködik. Az állóképességi sportokban szerzett 20 évnyi tapasztalatát és edzői képzettségét felhasználva igyekszik segíteni a különböző felkészültségi szintű sportolók felkészülését. Jelenleg elsősorban triatlonistákkal és futókkal foglalkozik, kezdőtől az elit versenyzőkig. Edzői stílusában ötvözni igyekszik a tudományos megközelítést és a versenyzőkkel való együttgondolkodást.

•••••

Comments are closed.