Tagjaink 2. rész: Bakó Judit

A napokban elhatároztuk, hogy készítünk egy mini bemutatkozó sorozatot magunkról a tagokról, amellyel célunk, hogy négy kérdésben bemutassuk tagjaink sporthoz fűződő viszonyát és ezáltal jobban megismerjük egymást és motivációt nyújtsunk azoknak akik most készülnek arra, hogy felálljanak a fotelből és tegyenek saját magukért az egészségükért. Íme néhány példa, hogy hová lehet eljutni! Egy lány, egy fiú alapon Bakó Judit a következő aki két kisgyerek anyukájaként igyekszik fizikailag fit maradni.

20070706_0019_r1 (Medium) (2) (1)

1. Hogyan vált a sport az életed részévé?

A szüleim már óvodás koromban megtanítottak úszni, síelni, korcsolyázni és sokat jártunk kirándulni is. Edzésre nem jártam sosem, de mindig szerettem sportolni. Gimi végén kezdtem önszorgalomból úszni, majd barátokkal elkezdtünk Olimpiai ötpróbázni és ennek keretén belül vettem részt először futóversenyen és triatlonon is, a triatlonba azonnal beleszerettem és amatőr szinten versenyeztem pár évet, edzésre is el kezdtem járni.

2. Mit nyújt neked a sport?

Kikapcsolódást, feltöltődést, elégedettséget, sikerélményt.

3. Van e konkrét célod, ha igen mi az?

Jelenleg a család és munka mellett, leginkább az, hogy mozgásban maradjak. Titkolt célok vannak persze, de az élet realitása sokszor felülírja azok elérését és inkább nem stresszelem magam. Ezért érezhetik úgy az edzők hogy nem hajtom szét magam, de majd eljön annak is az ideje. wink hangulatjel

4. Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?

Dunaújváros Acélszív triatlon női 1. 1998, nagyon szép emlék.

 

•••••

Comments are closed.