A klubról

A Spuri SC-t 2002 májusában alapította néhány lelkes és elszánt sportember, köztük Kindl Gábor hosszútávú magyar bajnok triatlonista, Baranyai Judit, az első féltávú magyar triatlon bajnokság győztese, valamint Kocsis Árpád és Máth István, a Budapest Sportiroda vezetői. Szintén a kezdetektől ott volt Markovich Gyöngyi, aki edzőként segítette a felkészülést, többen tartoznak neki hálával egy-egy Ironman, maraton eredmény okán.

A fő cél az volt, hogy amatőr triatlonisták és mozogni vágyók számára edzéslehetőséget biztosítsanak, felkészültségtől és a sportra szánt energiák mennyiségétől függetlenül. A klub alapfilzófiája azóta is ez. Mindegy, hogy 3 órán belül futod a maratont, 10 órán belül az Ironmant, vagy a másfél órás álomhatárral küzdesz tíz kilométeren, itt mindenképpen megkaphatod a személyre szóló programot és a fejlődés, előrelépés lehetőségét – no és persze a jó társaságot.

Edzéseinket a XI. kerületben tartjuk, otthonunk a Nyéki Imre uszoda (Kondorosi út), a BEAC pálya (Lágymányosi hídnál) és a Gellérthegy (Szent Margit Gimnázium). A részletes edzésidőpontok és pontos helyszínek az Edzéseink menüpontban…

EDZŐINK:

  ÚSZÁS

Baranyai Judit, klubvezető, úszó- és triatlonedző, magyar bajnoki ezüstérmes öttusázó; többszörös magyar bajnok, EB harmadik, senior magyar bajnok triatlonista

 

  FUTÁS

oie_oie_trim_image (2)Pelsőczy Attila, atléta, edző, terepfutó, hatszoros hegyi futó magyar bajnok, 2016-ban az Év Hegyi futó Atlétája. A 2018-as senior hegyi futó VB-n bronzérmes magyar csapat tagja.

 

   KERÉKPÁR

weisz attila - kerékpárWeisz Attila, volt jégkorongozó (1977-től, serdülő, ifi országos bajnok, ifjúsági  Európa bajnok, junior VB bronzérmes, 1983-94 felnőtt OBI-es játékos (Volán, KSI, Liget SE, MAC), kerékpáros, a papírkutyák kerékpár csapatának  jeles tagja (topmaraton sorozat rövidtáv 2x győztes, csapat időfutam OB második, csapat OB második, amatőr bajnoki helyezések, rendszeres résztvevője az olaszországi és osztrák Granfondo maratonoknak)

oie_oie_trim_image (1)Tóth Zsófia, triatlon edző, triatlonista, többszörös korosztályos magyar bajnok rövid- és sprint távon. Lengyel Zsófi látássérült versenyző felkészítését segítette a riói olimpia előtt.

 

 

szilvi_tr

Gyurcsák Szilvi, volt atléta, középtávfutó, futásíjász Európa Kupa dobogós; sportrekreációs és sportoktató szakember, évek óta tart edzéseket kezdők számára

ALAPÍTÓ, FRISSÍTÉSI, TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TANÁCSADÓ

Kindl Gábor, volt profi triatlonista, többszörös magyar bajnok, az 1992-es nagyatádi Ironman győztese, sporttáplálkozástudományi szakember, 2014-ben kvalifikálta magát és részt vett a Hawaii ironman világbajnokságon.

KORÁBBI EDZŐINK

melismallKiss Melinda – futás

Markovich Gyöngyi – úszás, futás, minden

Blaskovics György – úszás, bringa

KÖSZÖNJÜK!

•••••

Comments are closed.