Szálka

Luca, Fruzsi, Anna, András és Péterek, avagy a spurisok egyik kedvenc versenye…

Eredmények:
S táv:
II. hely, Kővári Luca, 1:21:57
M táv:
6. hely, Kaufmann Péter, 2:08:05
Szász Péter, 2:26:25
Juhász Attila, 2:57:46
IV. hely, Balogh Fruzsina, 2:41:42
Balog Anna, 2:54:21

14064009_1078393702196518_3392148676637606623_n

Íme pár vélemény, a beérkezés sorrendjében:
1/ Luca:
“A tavalyi lelkes részvétel után, idén Spuris körökben kevésbé volt népszerű a szálkai verseny. Pedig az idő kiváló, versenyzésre pont alkalmas, a pálya még mindig dombos, a víz pedig kellemes volt. És ismét járt bor (amit most ide is adtak)!

Kaufmann Peti pihenését megszakítva hatodik helyet szerezte meg az M-es távon, Balogh Fruzsi negyedik lett élete első olimpiai távján, Balog Anna pedig tizedik első triatlon versenyén (???). Vivit is láttuk száguldozni a futópályán, a csajokkal együtt ő is az M távon ment. A szeniorok versenyében Szász Peti ötödik lett, Cseh Andris, (aka Nagy Lebowski) és Juhász Attila pedig az előkelő top 50-ben végzett ugyanezen a távon.

De a nap itt még nem ért véget, az igazi fanatikusok verseny után eltekertek a “kis kék kápolnához”, megmérettetek lakodalmas zenében, elkötöttek egy vízibiciklit és tovatekertek a sötét éjszakába…”

2/ Balogh Anna, elsőbálos:

“Igen, életem első triatlon versenye volt, köszi mindenkinek a szurkolást! Mindhárom számban van még mit fejlődni, de öröm volt végig és meglepőn hamar elszaladt ez a szűk 3 óra. Judynak külön köszönet az előző napi telefonos tanácsokért, az úszásnál nagyon jól jöttek (a nyíltvizi úszástól tartottam a legjobban, mert azt előző nap próbáltam ki először – jobb későn mint soha elven). A bringa meglepően jól ment, de a cél jövőre Fruzsi és Luca tempóját legalább megközelíteni, hihetetlen gyorsan jöttek szemben. A futás meg hát olyan triatlonos futás volt, azt is szokni kell még. Összességében nagyon tetszett, és mivel ez egy elég igazságos sport, pont annyit tudtam kivenni a kosárból, amit beletettem az edzések során. Jövőre folyt köv :)

3/ Szász Péter:

„Jó kis verseny ez, még akkor is, ha a nem lezárt bringapálya okoz néha felesleges izgalmakat, valamint hogy a versenyzőknek az elvileg tilos bolyozáshoz való nem egységes viszonya befolyásolja a végeredményt.”

•••••

Comments are closed.